skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

У Вінниці затримали наркозакладчика

17 липня поліцейські відділення поліції №1 Вінницького районного управління біля озера по вул. Пирогова побачили молодика, котрий розкладав наркозакладки. У 25-річного зловмисника виявили згортки з PVP-сіллю. а в ході невідкладних слідчих дій в його квартирі – також замотані клейкою стрічкою закладки з кристалічною речовиною білого кольору. Крім цього, правоохоронці вилучили у фігуранта мобільний телефон з фото місць розташування схованок із психотропами, які він встиг розкласти по місту. Усі схованки поліцейські знайшли та вилучили загалом 51 закладку. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Речові докази направили на експертизу. Відомо, що затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Наразі правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Молодику загрожує до 10 років за ґратами.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top