skip to Main Content

Вінницький палац дітей та юнацтва запрошує на День відкритих дверей

Цей міський заклад – справжня оаза дитячого дозвілля. Там працюють десятки безкоштовних гуртків. Але обрати щось конкретне новачкам  одразу непросто.

Щоб допомогти визначитися, Вінницький палац дітей та юнацтва  запрошує усіх на День відкритих дверей! Він пройде 14 вересня, з 10.00 до 13.00.  Педагоги та вихованці зустрінуть усіх бажаючих в закладі за адресою Хмельницьке шосе, 22. Там будуть працювати майстер-класи, творчі лабораторії та мистецькі вітальні, виставка дитячих робіт.

Саме у нас діти можуть навчитися створювати м’які та в’язані іграшки, колекції одягу та модні аксесуари; виготовляти керамічні вироби та оволодіти сучасними техніками декоративно-прикладного мистецтва. Роботехніка, авіамоделювання, дитяча мультиплікація та художня обробка деревини, плавання, футбол, стрільба кульова, народні, класичні, бальні, естрадні та сучасні танці, народний та естрадний вокал, театральне мистецтва.  Це ще не весь перелік гуртків, які ми пропонуємо відвідувати дітям, – інформують організатори Дня відкритих дверей у Палаці.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top