skip to Main Content

Народився у Монголії, а загинув під час захисту України

Олександр Олексієнко народився у Монголії 25 вересня 1987 року в сім’ї кадрового офіцера. Коли ж хлопчику виповнилося чотири роки, родина переїхала до Вінниці. Тут Олександр навчався у 13-й школі та технологічно-промисловому фаховому коледжі Вінницького національного аграрного університету, де опановував право. Працював у торговельній сфері.

Олександр Олексієнко долучився до війська цього року. Служив у 79-й окремій десантно-штурмовій Таврійській бригаді. Загинув 11 вересня у бою поблизу села Парасковіївка Покровського району Донецької області. Йому було 36 років.

Як розповідає сестра полеглого воїна Олена, Олександр захоплювався спортом, любив природу. А від батька перейняв такі риси, як відданість, мужність та вірність військовому обов’язку. Олександр мріяв, щоб Україна звільнилась від окупантів.

Церемонія прощання з Олександром Олексієнком розпочнеться сьогодні, 17 вересня, о 12:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Читайте також

Вінничан просять долучитися до “живого коридору” під час прощання із Юрієм Антонюком

«Треба йти на столицю, щоб Вінниця була у безпеці» – загиблий Герой «Гром»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top