skip to Main Content

Таємнича нічна пожежа знищила історичний кінотеатр “Дзвін” у Львові

Сьогодні вранці Львів вразила новина про загоряння в одному з його культурних провідників – кінопалаці “Дзвін”. О 06:00 ранку біля пам’ятника Степану Бандері спалахнула пожежа. Вона завдала шкоди не лише самому кінотеатру, але й сусіднім будівлям. Попередні дані свідчать про те, що причиною пожежі міг бути підпал, що викликає особливе обурення серед львів’ян.

На щастя, людських жертв вдалося уникнути, але й масштаб руйнувань вражає: кінотеатр “Дзвін” згорів дотла, а вогонь пошкодив комерційні приміщення та приватні оселі, що поруч.

Пожежні служби швидко зреагували на виклик, проте гасіння полум’я виявилося справжнім викликом через великі масштаби загоряння. Зараз на місці події працюють рятувальники та правоохоронні органи, які з’ясовують особливості пожежі та збирають свідчення очевидців.

Міська рада Львова звернулася до громадян.

Залишайтеся пильними і доповідайте про будь-які підозрілі дії. Це не лише питання безпеки, а й спільна відповідальність кожного за збереження спокою у своїй громади, – йдеться у зверненні.

Львів’яни обговорюють цю подію в соцмережах, висловлюючи свої думки. Вони впевнені, що підпалили ті, хто хоче побудувати там бізнес. Адже, як кажуть містяни, там “ласий шмат землі”.

Влада розпочала розслідування, і громадськість чекає на результати, які стануть зрозумілі після завершення експертиз. Очікується, що нова інформація не лише про причини пожежі, а й про можливу кримінальну відповідальність за її виникнення, з’явиться найближчим часом.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Читайте також:

Як вінничани оцінюють петицію щодо створення Мовної поліції

Російський “черпак” як тінь минулого

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top