skip to Main Content

Розшукали шахрая, який обікрав військового на 90 тисяч гривень

Більшість адекватних українців ставляться до військових під час війни із великою повагою. Але, виявляється, не всі. 34-річному жителю Закарпаття, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та декілька місяців тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за чергову крадіжку, слідчі повідомили про підозру. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

24-річний потерпілий розповів, що 16 вересня, перебуваючи у Вінниці, він виявив зникнення своєї банківської картки. З неї були списані грошові кошти.

Особу зловмисника та його місцеперебування встановили поліцейські Вінницького райуправління. Він дізнався пароль до банківської картки військового після того, як той зняв гроші в банкоматі. Потім, заволодівши нею, зняв 90 тисяч гривень кількома транзакціями. Працівники поліції вилучили близько 85 тисяч гривень. Вони будуть повернуті власнику після проведення слідчих дій. Частину чужих коштів чоловік витратив на власні потреби.

Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до восьми років.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Читайте також:

Офіцера запасу ЗСУ визнали винним у державній зраді

На Вінниччині судять снайпера «народної міліції днр»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top