skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

“Спартаківка” здобула срібло чемпіонату світу зі спортивної аеробіки

На чемпіонаті світу зі спортивної аеробіки, який наразі проходить у місті Пезаро, спортсменка з Сум Анастасія Курашвілі виборола срібну медаль! Вона виступала у складі збірної команди України. Анастасія Курашвілі є представницею Сумської організації спорттовариства «Спартак».

До речі, сумчанка Анастасія Курашвілі першою з українок стала чемпіонкою світу зі спортивної аеробіки. Це звання вона виборола в 2022 році в індивідуальному виступі на чемпіонаті світу у португальському місті Гімарайнш. До цього готувалась до змагань в Італії, куди переїхала після початку повномасштабної російської агресії.

Спортивна аеробіка — вид спорту, який з 1995 року розвивається під керівництвом Міжнародної федерації гімнастики. Це один з п’яти видів гімнастики, разом зі спортивною та художньою гімнастикою, акробатикою та стрибками на батуті.

Спортивна аеробіка містить елементи спортивної та художньої гімнастики, спортивної акробатики і є одним з найдинамічніших, емоційних, видовищних видів спорту, які вимагають граничного прояву фізичних психологічних якостей і техніко-тактичних умінь.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Читайте також:

День українського козацтва у Тульчині відзначили шаховим турніром

Пішов із життя американський тренер «Вінницьких вовків» Дейл Хеффрон

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top