skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

КНДР може надіслати свої війська до України, щоб підтримати армію рф

Таку думку висловив міністр оборони Південної Кореї Кім Йон Хен. Він сказав, що така ймовірність висока, оскільки росія та Північна Корея мають угоду, подібну до військового союзу.

Оскільки росія і Північна Корея підписали взаємний договір, подібний до військового союзу, можливість такого розгортання є дуже ймовірною, – висловися він під час парламентських слухань.

Хен додав, що нещодавні повідомлення про ліквідацію північнокорейських військових на окупованих територіях України, ймовірно, є правдивими. Зазначається, що Північна Корея планує посилити зв’язки з росією. І вони підписали двосторонню угоду, яка включає пункт про взаємну оборону.

Водночас голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко заявив, що поява військових КНДР може бути потенційною загрозою не тільки для України, а й для інших держав.

Північна Корея є шалено мілітаризованою країною, в якій все населення так чи інакше прокачується через армію, і там втрати декількох людей не такі важливі. Однак важливим є те, що ті військові КНДР, якщо й отримували якусь інформацію чи навички, бо вони не просто так опинилися в росії, пройшовши певний відбір, то тепер вони знищені й не будуть носіями певної інформації, – пояснив він.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Читайте також

“Моє серце розривається на шматки” – Поворознюк про смерть сина

Офіцер бригади «Да Вінчі» розповів, за що любить контент руснявих воєнкорів

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top