skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Борис Філатов звинувачує правоохоронців у смерті свого заступника

Міський голова Дніпра Борис Філатов у відеозверненні звинуватив правоохоронців у смерті свого колишнього заступника Михайла Лисенка та систематичному тиску на міську раду та її посадових осіб.

Він також вказав на те, що в останні тижні проти Дніпровської міської ради розпочато безпрецедентну кампанію зі знищення місцевого самоврядування, що включає десятки кримінальних справ, сотні обшуків і численні арешти. Філатов підкреслив, що це переслідування супроводжується масштабною інформаційною кампанією з дискредитації працівників та депутатів.

Десятки кримінальних справ, сотні обшуків, численні арешти. Все це свавілля якимось чином дивно збігається з жахливою інформаційною компанією по дискредитації працівників та депутатів, – стверджує Філатов.

Також очільник міста заявив, що так звані “перевертні в погонах” фальсифікують докази, проводять слідчі дії без судових ухвал та підробляють експертизи. За його словами, ця ситуація триватиме й надалі.

Вони вже зламали одну людину і продовжать знущатися з інших. Наступним кроком для дискредитації стане нова кримінальна справа – цього разу щодо закупівлі квадроциклів для армії, – сказав Борис Філатов.

Водночас міський голова пообіцяв надати пояснення та підкреслив, що всі придбані квадроцикли вже передані на фронт. Він додав, що міськрада через постійний тиск не може закупити дрони чи системи радіоелектронної боротьби (РЕБ).

– Фронт наближається до Дніпра, а тих, хто має хоч щось робити, систематично витісняють і знищують, – наголосив Філатов.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Читайте також

Десятирічна дитина загинула під час зйомки відео для тіктоку

Психолог розповіла “СічНьюз” про вплив відеоігор на психіку людей

Поділитися
3 2 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ростік
8 днів тому

Зермак-татаров рулят

Back To Top