skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

У 35 років помер Захисник із Вінниці Роман Чарний

Роман Чарний народився у Вінниці четвертого червня 1989 року. Закінчив у Вінниці технічні ліцей і університет (факультет «Радіотехніка»). За спеціальністю не працював, а був слюсарем, інформують у міській раді.

Роман восени 2014 року став у лави добровольчого батальйону патрульної міліції «Азов» МВС України. Тоді мав кілька ротацій на передову. Брав участь в обороні Маріуполя. А згодом продовжив службу у батальйоні поліції «Миротворець» – воєнізованому підрозділі особливого призначення.

На початку великого вторгнення капітан поліції Роман Чарний захищав Київщину, пізніше – Донеччину та Луганщину. Все це сильно підірвали здоров’я воїна. Не витримало серце 9 жовтня. Роману було 35 років.

Як розповідає батько Небесного Воїна Микола, Роман був багатогранною особистістю. В університетські роки захоплювався грою на гітарі, був учасником студентського гурту та писав музику для нього. Він хотів бачити як підростають його двійко діточок, брати участь у їх вихованні. Але не міг спокійно спостерігати, як вороги намагаються пошматувати рідну Україну.

Церемонія прощання із Романом Чарним розпочнеться сьогодні о 13:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. А о 14:00 вклонитися воїну вінничани зможуть біля його будинку за адресою: 3-й пров. Чумацький,8. Чин поховання Захисника відбудеться о 15:00 на кладовищі у Вінницьких Хуторах.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top