skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Вінничани прощаються із кулеметником Максимом Бурлаченком

Максим Бурлаченко народився 14 березня 1983 року у Вінниці. Навчався у школі №8 і Вінницькому політехнічному технікумі. Працював у торговельній сфері. Став на захист України разом із двома братами, інформує сайт міськради.

Максим був кулеметником у бригаді «Спартан» Нацгвардії України, перебував на південно-східному напрямку. Останній бій прийняв поблизу села Новопрокопівка Пологівського району Запорізької області 16 листопада 2023 року. Там зник безвісти у 40 років. На жаль, все ж нещодавно стало відомо про загибель Захисника.

Максим був наймолодшим із братів. Як розповів брат полеглого воїна Олег, той із дитинства вирізнявся кмітливістю, був глибокою людиною. Захоплювався філософією, мав тонке відчуття гумору. Ніколи не втрачав оптимізму, вмів підтримати та розвеселити у важку хвилину.

Церемонія прощання із Максимом Бурлаченком розпочнеться сьогодні об 11:30 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. Чин поховання воїна відбудеться о 12:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Читайте також

«Закінчиться війна, тоді буде цивільне життя» – зворушливі спогади про Героя

“Так війна наздогнала мене у Вінниці” – очевидець про трагедію 14 липня

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top