skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Вінничанин Віталій Рибчинський загинув після дронової атаки

Народився Віталій Рибчинський 23 вересня 1982 року у Вінниці. Закінчив 32-у школу. Працював у торговельній сфері. Мобілізувався до ЗСУ цьогоріч. Служив у 95-й окремій десантно-штурмовій Поліської бригади на східному напрямку війни, інформують у міськраді.

Віталій Рибчинський був старшим стрільцем. 18 вересня в результаті дронової ворожої атаки він зазнав поранення. Згодом його наслідки призвели до смерті. Життя Захисника обірвалося четвертого жовтня, у 42 роки… З рідних у нього залишився лише дідусь.
Побратими Віталія кажуть, що він був гарним воїном, на якого завжди можна було покластися. А друзі та знайомі розповідають, що він був чуйним, щирим та легким у спілкуванні.

Церемонія прощання з Віталієм Рибчинським розпочнеться сьогодні о 13:30 за адресою: вул. О. Довженка, 36. А о 14:00 панахиду за воїном відслужать у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору.

Чин поховання оборонця відбудеться сьогодні, о 15:00, на Алеї Слави Сабарівського кладовища Вінниці. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Читайте також

На війні загинув радіотелефоніст із Вінниці Олександр Соболевський

Скільки коштує війна для росії

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top