skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

“Навіть з температурою треба мовчати і працювати” – військовий своєму підлеглому

До редакції сайту “СічНьюз” надіслали скандальний відеозапис, який стосується зловживань одного із командирів роти логістики на Донецькому напрямку. Його позивний пов’язаний із морем. Щоб не зашкодити нашим Силам Оборони, даємо лише текстову розшифровку цього запису.

Спочатку на відео боєць демонструє термометр, де видно, що у нього висока температура тіла (під 40 градусів). Тобто він, безумовно, хворий. Але командиру це “по барабану”. Він розмовляє зі своїм підлеглим наполовину суржиком, наполовину – російським матом; обзиває циганчонком (джерела “СічНьюз” інформують, що негативний акцент на національності командир робить вже не вперше-ред.). І водночас жорстко тисне на бійця:

Так, старик. Ти завтра або работаешь, або на…й пи…шь отсюда. Понял, бл…ь! Ты уже за…л, бл…ь, тут всех. Температуру свою в жо…у засунь. Понял, бл…ь? Даже если у тебя температура, то надо молчать и працювать, бл…ь.

Пізніше був ще один запис. І знову командир пресує свого підлеглого:

Щось ти до…я на себе взяв, пацанчик, циганчонок. То я знаю, що воно в групу “полетіло”. Ти щось, пацанчик, опять ох…л. Шкуро приїхав чи що? Сели, упали и тихенько під лавку упали. Поняли? Бойцы, бл…ь.

Що Ви, шановні читачі, думаєте про такого роду взаємовідносини у нашому війську, пишіть в коментарях.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Читайте також

50-річний Юрій Остроус останній бій прийняв під Покровськом

Вінничанину Максиму Бойку пропонують присвоїти звання Героя посмертно

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top