skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Ректора Вінницького медуніверситету оберуть у другому турі

Вперше за 35 років у Вінницькому національному медичному університеті імені Миколи Пирогова відбуваються вибори ректора. Голос за свого кандидата таємним голосуванням віддавали працівники та студенти закладу.

За посаду очільника закладу боролися шість кандидатів: Андрій Семененко, Вікторія Петрушенко (вона певний час була в.о. ректора), Віталій Тихолаз, Олег Власенко, Олена Комар та Світлана Жук.

Після першого туру переможця не виявлено. Вікторія Петрушенко здобула перше місце з результатом у понад 42,7% (510 голосів). В другому турі, через тиждень, вона зустрінеться з Олегом Власенко, що здобув друге місце та 23,9% (286 голосів). На третьому місці – Віталій Тихолаз (14,1%). Інші результати: Андрій Семененко (5,1%), Світлана Жук (4,8%), Олена Комар (0,5%).

Моя кампанія, на відміну від декого, не будувалася на вкидах надуманого компромату, амбіційних фантазіях і чорному піарі. Підтримка кожного з Вас важлива та орієнтує всю нашу команду до подальшої активної роботи, – прокоментувала на своїй сторінці Вікторія Петрушенко.

Після виборів закінчиться ціла епопея, пов’язана із знайденим плагіатом у дисертації Вікторії Петрушенко. Скарги конкурентів до профільного Міністерства, правоохоронців і судові справи не завадили їй балотуватися.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top