skip to Main Content

Артура Ярового з Вінниччини посмертно нагородили орденом «За мужність»

Сьогодні, відповідно до Указу Президента, орден «За мужність» ІІІ ступеня отримала Людмила Степанівна, мати загиблого захисника. Це сталося в Городківській громаді (Тульчинський район, Вінницька область). Молодшого сержанта Артура Ярового нагородили посмертно, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

Важко підібрати слова під час вручення нагород посмертно… Жодні слова не можуть полегшити біль та горе. Артур Яровий – уродженець села Городківка. Зростав активним юнаком, який любив вивчати світ, захоплювався історією та спортом. З початком повномасштабного вторгнення став на захист України, служив розвідником-снайпером 1-го розвідувального відділення 3 розвідувального взводу розвідувальної роти військової частини А4355. Мав позивний Yarik, – інформують у Тульчинській РДА.

27 квітня 2023 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу в населеному пункті Бахмут Донецької області Артур Яровий отримав поранення. Був евакуйований до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені І. Мечникова, де в реанімаційному відділенні помер.

Вічна і світла пам’ять полеглим Захисникам України! Герої не вмирають!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top