skip to Main Content

Астролог розповіла, як 21 липня повний місяць вплине на людей

21 липня на нас чекає повний місяць. Магічний час, коли мрії стають реальністю, а сни спонукають до дій. Спеціально для «СічНьюз» професійний астролог, тета-практик, life-коуч Юлія Мартиненко розповіла, чого варто чекати у цей день.

Повня (повний місяць – ред.) 21 липня принесе ясність у справах, які ви розпочинали півроку тому. Також частково прийде ясність в питаннях, які виникали 22 червня. Перш за все слід розуміти, що повня – це той період, коли ми усвідомлюємо та розуміємо розв’язання певних питань. Це завершення одного етапу життя і початок наступного. І тут  стане багато зрозуміло в стосунках, карʼєрі, реалізації, фінансах. Стане ясно, від чого ви маєте відмовитися та в якому напрямку варто рухатись.

Що це можуть бути за питання?

Оскільки повня відбувається в знаку Козерога. Це структурність, відповідальність. Питання карʼєри та роботи. Питання власної відповідальності. Наскільки ми чесні із собою та чи підходимо своїм словам та очікуваннями.

Як впливатиме на різні знаки зодіаку?

В багатьох знаках зодіаку ця повня програється, як розв’язання питань з роботою чи з карʼєрою.  «А чи справді я займаюся тим? Чи можливо мені з цієї роботи давно потрібно піти?». Все  це більше стосуватиметься таких знаків земної стихії: Тельці, Діви, Козороги. У них настане етап «переоцінки»; це може стосуватися навіть фінансів. Люди, котрі мають ці знаки зодіаку, можуть проаналізувати власне життя й обʼєктивно подивитися на ситуацію, задавши запитання «Чи підходить мені цей дохід? Чи можливо мені, вже давно, варто підвищити прайс?», «Проєкт, котрий я почав півроку тому, чи справді приносить бажані результати?».

Знак Козорога, це знак структури. Він керується планетою Сатурн. І тут ми маємо зрозуміти, що, дійсно, найпростішим буде проаналізувати. І чесно оцінити свої можливості, реальні та не дуже. Також Козоріг це про практичність «На скільки практичні ці відносини? Що я від них отримаю? Можливо, ця людина мене просто використовує?».

Рекомендація

Це момент, коли не треба боятися подивитися правді у вічі. Оцініть всі свої стосунки, відносини з іншими людьми.

Що нам потрібно розуміти та зробити?

Ми підбиваємо підсумки, абсолютно всіх етапів життя. Якщо ви працювали, змінювали багато робочих місць і так далі. То ви вже усвідомите, які насправді характеристики для вас у цьому питанні важливі. Це про цінності, про відокремлення головного від другорядного. Це про те, що з багатьох людей спадатимуть маски. Це і на державному рівні, і на рівні спілкування з іншими людьми, і навіть на рівні спілкування нас самих із собою.

Оскільки повня відбувається у 29 градусі Козорога, а поруч знаходиться планета Плутон (планета змін, трансформації), тут взаємодія буде напряму. Тому, що Плутон аспектуватиме місяць.

Це наше підсвідоме: емоції, відчуття.

Які емоційні та фізичні зміни можуть відчути люди під час цього повного місяця?

Негативні емоції виходять на поверхню. Як кажуть, чим людина наповнена, те у ній і проявляється. Ставатиметься дуже багато провокативних ситуацій. Буде величезний сплеск агресії. Особливо гостро це відчують люди, які звикли ходити в масках «хорошого/хорошої». В якийсь момент ця вся «гребля» емоцій буде виходити на поверхню. Я не здивуюся, якщо будуть якісь скандали на роботі.

Знаєте, як буває у фільмах, коли кидають монітори: «Все я звільняюсь, й гори воно все». Люди, які буди терплячими, досить довгий період часу, але приховували це терпіння, вивільнять свої емоції.

Що з цим робити, щоб не натрапити на халепу?

Домовлятися, говорити те, що ви хочете словами, тому що Марс-планета дій, перебуває в знаку Близнюки. Це той момент коли я дію, через інших людей. Повня так і звучить «Я позбудуся агресії і почну говорити».

Коли ми стаємо чесними із собою, ми можемо обʼєктивно подивитися на своє життя й покращите те, що нас не влаштовує. Коли Плутон аспектує місяць, це говорить про те, що в людині прокидається неймовірний азарт та любов до свого життя. Та бажання покращити свою реальність. Іншими словами, це про амбіції. Це той момент, коли ми розуміємо «Ні. Все, я так жити більше не хочу, не можу й не буду».

Що очікувати?

Можливі в цей момент розлучення, закриття бізнесу, який довгий час не приносив доходів. Повна, тотальна чистка свого оточення. Звісно, в кожного знаку воно програється по-своєму.

Може виникнути бажання не визнавати провину, перекинути її на когось, але тут треба діяти протилежно.

Рекомендації

За два дні до й після повні, рекомендую проводити час десь на природі. По максимуму зменшити навантаження серйозними заходами. Не обтяжувати себе іншими людьми. Особливо це стосується знаку Рак. Тому, що сонце зараз знаходиться у цьому зодіаку.

Які знаки зодіаку можуть відчути найбільший вплив і як вони можуть підготуватися до цього?

Козероги та Водолії, народжені з 10 по 25 січня – головними будуть питання карʼєри та реалізації, це час, коли те, що приховували – стане очевидним…

Раки та Леви, народжені з 17 по 27 липня – настане ясність в стосунках – відносини без майбутнього припиняться або ж перейдуть на інший рівень обовʼязків. Не забувайте задавати собі питання: «Чи є щастя з цим партнером?»

Тельці та Близнюки, народжені з 16 по 26 травня, а також Діви та Терези, народжені з 18 по 28 вересня – вас очікують чудові результати з карʼєри та реалізації. Кожен отримає по заслугах. Можливі неочікувані виплати та дивіденди.

Овни та Тельці, народжені з 15 по 25 квітня, а також пізні Терези та Скорпіони, народжені з 18 по 28 жовтня – буде відчуття, що все йде не за планом. Рекомендую бути гнучкими та мати план «Б».

Чи впливає цей повний місяць на сон?

На сон однозначно повпливає. Такі події завжди впливають на наше самопочуття та на сон. Яким чином це відобразиться, кожен знак зодіаку відчує по-своєму. Оскільки це ще залежить від особистих показників натальної карти (діаграми, складеної з урахуванням положення небесних тіл у момент вашого народження – ред.)

Але в загальному найбільше такі події відчувають люди, в кого яскраво виражений місяць в карті. Загалом це знаки водної стихії, оскільки в нас планета місяць керує водами на землі. У Раків, Скорпіонів й Риб можливе безсоння.

Рекомендація

Звертайте увагу більше на свої сновидіння. Тому що під час повні особливо ті, хто не вміють слухати свою інтуїцію, можуть бачити сновидіння, які для них будуть підказками. Тому за два дні до повні і два дні після неї звертайте увагу на сни та свої почуття.

Чи здійснюються мрії в цей період?

Мрії в повню здійснюються. Але бажання не записуємо, тримаємо в голові. Відпускаємо все старе. Викидаємо зайве з наших квартир, з нашого життя, видаляємо непотрібне з телефонів. Завершуємо стосунки, віддаємо борги. Звільняємо простір й запрошуємо в життя нове. Очікуйте здійснення бажань. Кожен отримає по заслугах.

Тельці, Близнюки, Діви та Козероги – очікуйте блискучих результатів в карʼєрі та підвищення в зарплатні.

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Поділитися
4.2 5 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top