skip to Main Content

Без світла, їжі, газу та води проживає 90-річний вінничанин

Єдиного опікуна забрали на війну. Світло, газ та воду відключили. Ось така доля у 90-річного вінничанина Володимира Рибцинського.

Він був закритий без їжі цілий тиждень. Я почула плач песика і викликала поліцію. Після приїзду правоохоронців нічого не змінилось. Зверталася у різні служби, всюди тиша, – розповіла спеціально для «СічНьюз» сусідка дідуся Марія Бунецька.

Три тижні пенсіонерка Марія годує дідуся за власні кошти. Тому що єдиного опікуна забрали на війну.

Я знаю, що онук був двічі судимий та жодного разу не був у армії. У військкоматі мені сказали: «нехай внук заробить коштів на війні й найме дідусю доглядальницю». Буцімто за цей час нічого зі стареньким не станеться, – додає вона. 

В минулому пенсіонер Володимир теж був військовим. Тепер приречений на сумну долю. Стурбована сусідка зверталася й у соцслужби.

Я викликала соціальних працівників. Вони мені сказали, що не будуть навідувати старенького та за власні кошти нічого йому не купуватимуть, – завершує Марія Бунецька.

Наразі дідусь потребує допомоги від усіх небайдужих. Редакція сайту «СічНьюз» звернулася за коментарями і пропозицією допомогти  Володимиру Рибцинському до міського Департаменту соцполітики. Там обіцяли розібратися. Триматимемо цю критичну ситуацію на контролі!    

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top