skip to Main Content

Боєць із Вінниці Володимир Гречко загинув на Донеччині

Сьогодні Вінниця прощається з воїном Володимиром Гречкою. Він народився 8 липня 1980 року у Вінниці. Після навчання у 26-й школі здобув фах столяра і все життя присвятив роботі із деревом. Був майстром на всі руки. У Вінницькій обласній психоневрологічній лікарні імені академіка О. І. Ющенка працював останні кілька років, інформують у міськраді.

Володимир воював у складі 108-го окремого механізованого батальйону «Вовки Да Вінчі» на Донецькому напрямку. Загинув 14 липня поблизу міста Красногорівка. Воїну було лише 44 роки…

Невимовний біль та смуток для колективу… Ми втратили надійного, щирого, порядного колегу. Ця важка втрата назавжди залишить глибокий слід у серці кожного, хто знав і поважав Володимира Васильовича, – йдеться у дописі на сторінці лікарні імені академіка О. І. Ющенка.

Вдома на Володимира чекали батьки, сестра та двійко племінників.

Володимир був дуже хорошим і добрим. Його всі любили. Був гарним спеціалістом. За що візьметься – зробить до пуття. Навіть звичайний стілець у його руках перетворювався на невеличкий шедевр, прикрашений візерунками, міцний і надійний, – розповідає батько полеглого Героя Василь Харитонович.

Церемонія прощання із Володимиром Гречкою розпочнеться сьогодні о 13:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Також вшанувати воїна вінничани зможуть о 14:00 за адресою: вул. Болгарська, 4. Поховають Захисника о 14:30 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top