skip to Main Content

Черкащанин розповсюджував у Вінниці наркотики і попався

Вінницький міський суд визнав винуватим жителя сусідньої області та призначив йому покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Припинили протиправну діяльність обвинуваченого в червні минулого року оперативники відділу боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими відділу № 1 Вінницького районного управління поліції. Тоді у чоловіка виявили 400 г психотропу «Альфа PVP» та 100 г амфетаміну. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Також під час проведення невідкладних процесуальних дій за місцем проживання зловмисника поліцейські вилучили ізоляційні стрічки, електронні ваги та інші речі, які він планував використати для виготовлення закладок. Орієнтовна вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить близько 500 тисяч гривень.

В залі судових засідань обвинувачений свою вину визнав у повному обсязі та повідомив, що через месенджер незаконно придбав особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, з метою їх подальшого збуту для отримання прибутку. Мав на меті в подальшому зробити невеликі закладки з даними речовинами та розмістити їх у різних місцях міста.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top