skip to Main Content

Чому «Ниву» не штрафують за фаєри на домашніх матчах  

Як відомо, футбольні фанати в усьому світі полюбляють запускати фаєри та інші види піротехніки під час поєдинків. Але організатори змагань за це штрафують. Водночас у Вінниці фанати «Ниви» знайшли оригінальний спосіб запускати фаєри, але при цьому не наражати улюблений клуб на ризик отримати за це солідний штраф.

Наразі окремого угрупування вінницьких ультрас на стадіоні не побачиш, адже багато із них воюють. Близько десятка вже загинули. Причому не лише із Вінниці, але й із Козятина та інших міст. Найбільш відомі загиблі ультрас «Ниви»  – це Денис Бабій «Трейн» та Назарій Гринцевич «Грєнка».

Тому нині найбільш активні фани «Ниви» об’єдналися під прапором «Зелено-білої сім’ї з міста над Бугом». Нагадаємо, ця спільнота пропагує сімейний відпочинок на стадіоні – без мата, алкоголю і цигарок.  

Але молодим  фанатам хочеться не лише «заряджати» вболівальників своїми піснями і гаслами, але й по справжньому «запалити». Щоб не було проблем, кілька вболівальників запалюють фаєри за межами стадіону, як раз позаду фанатського сектору. Дим, вогонь і гарна картинка для соцмереж є, а ось порушень (для поліції і Професіональної футбольної ліги) – ні.                       

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Читайте також:

Чоловіча збірна України з волейболу кваліфікувалася на чемпіонат світу

Збірна України з флаг-футболу у Фінляндії дебютувала на чемпіонаті світу

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top