skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Де безкоштовно подивитися матч Ліги чемпіонів «Шахтаря» з «Аталантою»

Сьогодні, другого жовтня, у німецькому Гельзенкірхені донецький «Шахтар» матчем другого туру продовжить «італійське турне» Лігою чемпіонів УЄФА, яка відбувається у новому форматі. Саме стадіон «Фельтінс-Арена» у цьому місті з давніми шахтарськими традиціями, який у найпопулярнішому турнірі світу іменується «Арена АуфШальке», «Шахтар» обрав «домашньою ареною». Цікаво, що другий тур поспіль УЄФА призначає матч за участі донеччан на prime-time – 19.45 за Києвом та 18.45 – за СЕТ. Крім матчу «Шахтар» – «Аталанта» (Італія) на цей матч призначений матч «Жирона» – «Фейеноорд» за участі вінничанина Віктора Циганкова.

Офіційний сайт «Шахтаря» пропонує переглянути матч «гірників» на комерційному телеканалі «Мегого». Але є можливість безкоштовного перегляду матчу в on-line на українському стрімінговому ресурсі «Мій футбол» за посиланням.

На цьому ж каналі можна буде повболівати й за Віктора Циганкова з «Жироною». До речі, на цьому ж ресурсі можна будь-коли всі матчі Ліги чемпіонів переглянути у запису та безкоштовно.

Олександр МАЗАН, «СічНьюз»

Читайте також:

День українського козацтва у Тульчині відзначили шаховим турніром

Пішов із життя американський тренер «Вінницьких вовків» Дейл Хеффрон

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top