skip to Main Content

Доброволець Павло Присяжнюк повертається до Вінниці “на щиті”

Павло Присяжнюк народився у селищі Сутиски (Вінницька область) четвертого січня 1982 року. Далі його родина переїхала у Херсонщину. Там у селі Комишани Павло пішов до школи. Після закінчення 9-и класів здобув у Херсонському ПТУ фах будівельника. За спеціальністю не працював,а займався версткою друкованої продукції в одному зі столичних видань. Останні роки проживав у Вінниці. У Павла залишився 13-річний син, інформують у міськраді.

Добровольцем став на захист Батьківщини на початку повномасштабного вторгнення. Як каже дружина полеглого Героя, Павло Присяжнюк відразу записався до війська, хоча до того досвіду служби не мав. Він вважав захист Батьківщини своїм обов’язком.

Павло Присяжнюк мав звання молодшого сержанта. Воював у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка на Донецькому напрямку. За свої звитяги у мінометному батальйоні був призначений командиром підрозділу та нагороджений вищою відзнакою – нагрудним знаком «За взірцевість у військовій службі» III ступеня. Свій останній бій оборонець прийняв восьмого вересня поблизу міста Гірник Покровського району. Йому було лише 42 роки…

Церемонія прощання з Павлом Присяжнюком розпочнеться сьогодні об 11:30 за адресою: Батозька, 12 (колонна зала №2). Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Читайте також:

Вінниця сьогодні проводжає на небо двох Захисників

Коли і за яких обставин закінчиться війна – думки опитаних розійшлися

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top