skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Дощ і холод не завадили «Вовкам» здобули медалі Всеукраїнського «Кубку Орла»

Всеукраїнський турнір з флаг-футболу серед юніорів «Кубок Орла», що пройшов у Здобунові (Рівненська область), зібрав команди чотирьох регіонів. Зокрема, Закарпатської, Вінницької, Івано-Франківської областей і господарів поля. Спортсмени змагалися у двох вікових категоріях.

Клуб «Вінницькі вовки» виступив досить вдало. Як кажуть тренери, їхні вихованці змогли продемонстрували яскраву гру. В результаті всі команди клубу міста над Бугом (дві – до 13 років і одна – до 15 років) вибороли срібло.

А в усіх групах впевнено перемогли господарі поля. Також призові місця посіли «Лісоруби» (Ужгород) і «Шершні» (Івано-Франківськ).

За словами тренерів із Вінниці, особливим цей турнір став тим, що багато «вовченят» уперше спробували свої сили на полі на такому рівні – для них це були дебютні змагання.

На Кубку були дуже складні погодні умови – дощ і холод. Це трохи завадило нам показати те, що ми готували. Але діти проявили характер, силу волі і все ж змогли насолодитись грою, що дуже важливо. Сподіваюся, що в наступний раз ми привеземо додому «золото»! – прокоментувала тренер «Вовків» Катерина Тетерук.

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Читайте також

Пішов із життя американський тренер «Вінницьких вовків» Дейл Хеффрон

На Вінниччині започатковують Шкільну лігу з флаг-футболу

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top