skip to Main Content

Двоє чоловіків напали на прикордонника – один із них загинув

У Чернівецькій області ввечері, 29 червня, двоє чоловіків напали на прикордонника. При собі вони мали мачете та газові балончики. Один із злочинців загинув. Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола.

Як повідомляють мої джерела, о 9 годині вечора, дві особи з мачете та газовим балончиком напали військовослужбовця ДПСУ в зоні ділянки ВПС “Селятин”. Його повалили та завдали удару по нозі. Прикордонник у відповідь застосував табельний пістолет “Макарова”. Один правопорушник загинув, інший отримав поранення, – йдеться у повідомленні.

У Держприкордонслужбі підтвердили, що інцидент дійсно мав місце, ДБР проводить розслідування. За словами речника ДПСУ Андрія Демченка, напад на прикордонника стався вчора після 21-ї години на кордоні з Румунією.

Нападників було двоє і при собі вони мали певні засоби, які застосовували проти прикордонника. З метою збереження свого життя військовослужбовець був вимушений застосувати зброю, у результаті чого один нападник отримав поранення, а інший помер, – підтвердив він.

Аліна ТАЛАН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top