skip to Main Content

Директор Музею Вінниці прочитає відкриту лекцію про традиції пам’яті та вшанування

25 липня у Інформаційно-виставковому центрі Музею Майдану (Київ, майдан Незалежності 18\2, 2 поверх Будинку профспілок) відбудеться лекторій про українські традиції пам’яті та вшанування. Його проведе Олександр Федоришен. Історик, директор Музею Вінниці, засновник військово-історичного клубу «Лев і Архангел» розповість про досвід міста над Бугом у відновленні й збереженні пам’яті про Першу Республіку та її Героїв. Зокрема, про найменування вулиць, появу нових пам’ятників та меморіальних дошок, тематичні наукові видання, проведення фестивалів військово-історичної реконструкції тощо. Про це інформують у Музеї Вінниці.

Організаторами лекції є Мінветеранів, Національне військове меморіальне кладовище, Музей Вінниці, Національний музей Революції Гідності.

Початок лекторію – о 18:30. Реєстрація – за посиланням: forms.gle/6Vewx75Lx8vMndtx9. У формі реєстрації можна залишити запитання до лектора.

Онлайн-трансляцію лекції можна буде переглянути: на фейсбук-сторінках Інформаційно-виставкового центру Музею Майдану, Музею Вінниці та Національного військового меморіального кладовища і на ютуб-каналі Музею Майдану: youtube.com/@maidan_museum.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top