skip to Main Content

Група енергопрактиків допомагала бійцям вийти з оточення – всі врятувалися

Як відомо, в скрутних ситуаціях люди нерідко звертаються до Бога. Наприклад, у в’язниці майже всі кажуть, що віруючі.

Під час нинішньої війни є ще маловідома сила, яка активно допомагає бійцям ЗСУ. Це українські енергопрактики, які поєднують у собі сили народних цілителів і екстрасенсів. Зрозуміло, вони наголошують, що черпають свою енергію у Бога.

Хочете вірте, хочете ні, але ця історія реально трапилася, про що красномовно свідчать скріншоти листування у «Телеграм» засновниці Центру “Відродження душі”, майстра-енергопрактика в квантовому просторі Агнеї.

Колишня вінничанка нині мешкає на Київщині. Під час штурму столиці на початку вторгнення вона із родиною побувала під окупацією, відчула на собі всі «принади» руського миру. Тому нині разом із колегами-енергопрактиками за нагоди допомагає нашим бійцям.

Це трапилося кілька днів тому. До мене за допомогою звернулася моя учениця-військова. Її побратимів в Харківській області почали брати в оточення. Разом зі своїм колективом «Коло світла» ми почали займатися цим питанням – різними молитвами, енергетичними інструментами. Я надала таке завдання всім і сама цим активно опікувалася. Залучали до допомоги цим бійцям Сили світла. В результаті всі побратими-«титани» через «коридор» вийшли з оточення і залишилися живими. Натомість окупантам з того боку «прилетіло», – розповіла читачам «СічНьюз» Агнея.

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top