skip to Main Content

Хіти золотої епохи джазу 6 липня у Вінниці зіграє знаменитий бенд Kyiv Jazz Quintet

Вінницю чекає чарівний і незабутній концерт «Романтичний джаз в саду» з безсмертними хітами Сінатри, Беннета і Армстронга та надзвичайним бендом Kyiv Jazz Quintet!

6 липня о 18.00 у PIROGOV SKY — просто неба у музеї-садибі поринемо у світ витонченої музики з романтичними джазовими імпровізаціями у виконанні одних з найкращих джазменів України — Kyiv Jazz Quintet!

Будемо насолоджуватися безсмертними хітами з репертуарів Френка Сінатри, Нета Кінґ Коула, Тонні Беннета, Луї Армстронга, Елли Фіцджеральд: «Fly Me to the Moon», «All of Me», «L.O.V.E.», «The Shadow of Your Smile», «When You’re Smiling», «Unforgettable», «I’ve got you under my skin», «Lady is a tram» та іншими піснями золотої епохи джазу.

6 липня у PIROGOV SKY навіть повітря вібруватиме від нестримної енергії джазу! Кожен глядач відчує флюїди кохання і буде вражений віртуозною грою знаменитих джазменів. Гарантуємо всім неповторні враження! —  запрошують організатори. — Цей вечір буде сповнений магії музики, кохання та найяскравіших емоцій!

Квитки на концерт (від 350 грн) купуйте за цим посиланням afisha.vn.ua/events/romantychnyy-dzhaz-v-sadu

Головні герої концерту — знаменитий столичний бенд Kyiv Jazz Quintet, у якому грають виняткові джазові музиканти.

Соліст Павло Пігура — володар унікального тембру, знаменитий співак та фіналіст шоу «Х-фактор 7», а нині — соліст Заслуженого Академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України.

У його дивовижному голосі унікальним чином поєднуються тонка лірика й вибуховий драйв.

Віртуозною грою вінничан і гостей міста на концерті зачарує видатний джазовий саксофоніст Дмитро Бобін Александров.

Не менше вразять талановитий піаніст Родіон Іванов, майстерний контрабасист Сергій Клюєнко та ритмічний барабанщик Олександр Лебеденко.

Запрошуйте коханих і приходьте насолоджуватись джазом, гармонією природи та неймовірною атмосферою 6 липня о 18.00 на концерті «Романтичний джаз в саду» у PIROGOV SKYпросто неба у музеї-садибі Пирогова!

Квитки на концерт купуйте на сайті afisha.vn.ua, а також у касі музею-садиби Пирогова та у касах «Афіша Вінниці»: у готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

Відкриття території у день концерту — з 17.30.

У PIROGOV SKY вас також чекають цікаві фотозони, фудкорт та затишна відпочинкова лаунж-зона.

У разі дощу, нагадують організатори: беріть дощовики й парасольки та приходьте на концерт. Він відбудеться за будь-якої погоди!

Як і під час всіх інших подій літа-2024 у PIROGOV SKY, на концерті пройде благодійний аукціон та збір коштів на придбання FPV дронів для бригади «Червона Калина».

Всі, хто мають змогу і бажають донатити не лише під час концертів, можуть підтримати захисників за посиланням на банку https://send.monobank.ua/jar/5oFZ72tzUw

Номер картки банки 5375 4112 1922 5278

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top