skip to Main Content

Його запалу вистачить на всіх! У суботу VOLKANOV виступить у Вінниці у PIROGOV SKY

VOLKANOV у суботу з великим концертом «Тебе знайшов» у Вінниці!

27 липня о 18.00 у PIROGOV SKY, просто неба у музеї-садибі Пирогова, буде багато романтики, душевності і водночас — позитиву та запалу!

Наспіваємось і натанцюємось всі! — гарантують організатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». — У піснях VOLKANOV’а кожна нота — це мить чарівництва, кожне слово демонструє глибину душі, а кожен виступ стає для глядачів повноцінним зануренням у світ емоцій.

Суперхіт «В блакитній вишині тебе знайшов!», який має вже понад 14 мільйонів переглядів на YouTube і незліченну кількість поширень у TikTok, заспіваємо разом з іншими популярними піснями співака: «Тюльпани», «Наречена», «Не зустріну», «Я на жигулі», «В рожевих снах», «Заради тебе», «Сумую», «Доню моя», «Мама», «Намалюю», «Анастасія», «Як моя любов».

Квитки на концерт (від 350 грн) купуйте за цим посиланням afisha.vn.ua/events/volkanov

Молодий, талановитий і амбітний! Дмитро Волканов — музичний чарівник, українське втілення вихору пристрастей та суперфіналіст «Х-фактору».

У віці всього 23 років VOLKANOV завоював серця мільйонів, подарувавши своїм шанувальникам атмосферу почуттів і вокалу, що запам’ятовується.

Його пісні — хіти, які співають всі, і які залишають слід у серцях кожного, хто зустрічає його музику.

VOLKANOV руйнує стереотипи та доводить, що в українському шоу-бізнесі не існує вікових обмежень.

Родом Дмитро Волканов з тимчасово окупованого Бердянська. Вперше на великій сцені глядачі побачили його у 2018 році у телепроєкті «Х-фактор». Там обдарований і харизматичний юнак потрапив у команду до Андрія Данилка, який і розгледів потенціал і талант хлопця.

Після завершення шоу, де став суперфіналістом, Дмитро Волканов отримав запрошення працювати в колективі Вєрки Сердючки, де був бек-вокалістом Serduchka Band, а також багатьом запам’ятався зайчиком, бо постійно носив вушка.

Попри те, що разом з колективом Вєрки Сердючки, мав можливість виступати по всій країні та за її межами, у 2022 році Дмитро розпочав сольну кар’єру.

Перша серйозна пісня з’явилася у червні 2022 року. Це була пісня «Я намалюю на папері щасливу дитину». Вона стала символом світлої боротьби за майбутнє наших дітей, родин, — ділиться співак.

Вже з найпершої пісні потрапивши у ТОП-чарти і плей-листи всіх радіостанцій країни, VOLKANOV почав випускати хіт за хітом.

Як результат — зараз має надзвичайно насичений гастрольний графік і суцільні аншлаги.

На концертах VOLKANOV з перших акордів — шалені  овації. А за вроду, вдачу, харизматичний вокал і кількість фанаток його навіть почали називати «українським Елвісом Преслі».

Я дуже хочу бути тим артистом, на концерт якого приходять і батьки, і їх діти. Щоб вони проводили час разом, щоб всім було цікаво! — каже VOLKANOV.

На концертах VOLKANOV  завжди надзвичайно душевно, весело, драйвово та енергійно.  

Приходьте у суботу, 27 липня, о 18.00 у PIROGOV SKY поринути в атмосферу позитиву і романтичних пісень!

Квитки на концерт купуйте на сайті afisha.vn.ua, а також у касі музею-садиби Пирогова та у касах «Афіша Вінниці»: у готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

Як і під час всіх інших подій літа-2024 у PIROGOV SKY, на концерті пройде благодійний аукціон та збір коштів для бригади «Червона калина».

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top