skip to Main Content

«Класика в саду»: чарівний концерт не пропустіть у п’ятницю у PIROGOV SKY!

Магія вишуканості, віртуозні музиканти і довершена музика!

Атмосферний концерт «Класика в саду» у п’ятницю, 9 серпня, о 18.00 у PIROGOV SKY, просто неба у музеї-садибі Пирогова, зачарує і полонить вінничан та гостей міста.

У прекрасному виконанні знаменитого квартету «Black Tie» почуємо шедеври усіх жанрів: класичну музику, танго, композиції імпресіоністів, культові хіти The Beatles і Queen, зворушливу інтерпретацію «Червоної калини» та легендарні твори українських геніїв Мирослава Скорика і Миколи Лисенка.

Буде безмежна краса, що осяє наші серця!

Головними героїнями концерту стануть артистки знаного в Україні і за кордоном квартету «Black Tie», які гастролювали практично у всіх країнах і на всіх континентах та брали участь у записі саундтреків до українських та голлівудських фільмів.

Літні концерти дуже атмосферні. Сама природа нас слухає! Раді дарувати хвилини щастя вам, наші чудові слухачі! — запрошують вінничан артистки «Black Tie».

Квитки на концерт (від 350 грн) купуйте за цим посиланням afisha.vn.ua/events/klasyka-v-sadu

«Black Tie» — відомий київський колектив, який знає, як звучить гарна музика, та допоможе всім її почути. 

Квартет заснований у 2009 році. Учасниці колективу: Олександра Решетілова (скрипка), Єлизавета Послєд (скрипка), Олександра Спасіченко (альт) та Ірина Савченко (віолончель) є лауреатками престижних міжнародних конкурсів, гастролювали у складах кращих оркестрів світу практично у всіх країнах.

Нині «Black Tie» є єдиним квартетом в Україні, який пише авторську музику. 

У 2020 році колектив став лауреатом конкурсу «Golden Time Talent» (Великобританія) у номінації «Інструментальний ансамбль».

У 2021 році грав гімн України перед футбольним матчем «Україна- Бахрейн» у Харкові і брав участь у популярних телепроєктах «Танці з зірками», «Х-фактор», «Україна має талант».

А спільні проєкти з такими відомими гуртами і музикантами, як Євген Хмара, Джамала, Vivienne Mort,The Maneken, Dj Tapolsky, Tomato Jaws просто не злічити.

Приходьте насолоджуватися безсмертними шедеврами під вінницьким небом!

Концерт «Класика в саду» у п’ятницю, 9 серпня, о 18.00 у PIROGOV SKY, просто неба у музеї-садибі Пирогова, подарує незабутні враження!

Квитки на концерт купуйте на сайті afisha.vn.ua, а також у касі музею-садиби Пирогова та у касах «Афіша Вінниці»: у готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

Як і під час всіх інших подій літа-2024 у PIROGOV SKY, на концерті пройде благодійний аукціон та збір коштів для бригади «Червона калина».

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top