skip to Main Content

Кого Віктор Бронюк на концерті посилав услід за російським кораблем

Віктор Бронюк – один із улюблених співаків  вінничан. В цьому вчергове можна було пересвідчитися на концерті гурту «ТІК», що пройшов вчора на території музею-садиби Пирогова. Музичне шоу викликало не лише аншлаг, але й справжній ажіотаж серед вінничан. Адже чимало людей придбали квитки без місця і розташувалися  прямо на траві.

Але сидіти і просто спостерігати далеко не всі хотіли. Натомість вони танцювали під запальні хіти Віктора Бронюка і його гурту. Тому концерт подекуди нагадував дискотеку. «Люби ти Україну», «Олені», «Вчителька», «Журавлі», «Не цілуй», «Сірожине пірожине», «Свєта», «Алкоголізм», «Альо-на»,  «Біла хмара, чорна хмара» – ці та інші композиції  сприймалися присутніми чудово. Адже всі вони – хіти різних часів життя гурту «ТІК». До речі, йому другого червня виповнилося 19 років!     

Хоча на концерті було чимало родин із дітьми, співак все ж вирішив виконати свій хіт військових часів – «Кацапи». Попередив, що не обійдеться без мату. «Кацапи, а чому ми вас маєм питати, як жити на власній землі?! І хочеться дуже сказати: «На … ідіть, москалі!» – цю пісню на запит глядачів довелося виконувати ще й «на біс».

На сторінках в соцмережах деяких відомих у Вінниці людей подекуди лунають заклики припинити концерти під час війни. Мовляв, це не часі, а натомість треба об’єднати зусилля задля допомоги ЗСУ.         

Але, по-перше, такі культурні заходи допомагають покращити психологічний стан людей у нинішній складний період. В основному жінок і дітей, а їх саме було найбільше на концерті.

По-друге, під час музичного шоу тривав збір коштів для бригади Нацгвардії «Червона калина». А також пройшов благодійний аукціон цінних речей гурту «ТІК». Найбільше виручили за гітару (20 тисяч гривень). Іншими аукціонними лотами були картина із соняхами, футболка і тризуб із металу «Азовсталі».   

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
3.7 3 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Наталія
1 місяць тому

Все на часі !!!

Back To Top