skip to Main Content

Коли і за яких обставин закінчиться війна – думки опитаних розійшлися

Сайт «СічНьюз» започатковує нову рубрику – опитування пересічних людей з актуальних питань. Дебютним питанням є те, що турбує найбільше: коли і за яких обставин закінчиться війна. На нього відповіли п’ять вінничан.

Ярослав, 39 років, працює у сфері IT:

– Чим більше буде переміщуватися війна на територію росії, тим швидше вона закінчиться. Прогнозувати термін не буду – це невдячна справа. Сподіваюся, що це станеться у 2020-х роках.

Віта, 37 років, приватний підприємець:

– Маю надію, що війна закінчиться у 2025 році. Принаймні тоді вона перейде у спокійнішу фазу. Тоді повне завершення війни, дай Бог, можна очікувати до 2030 року.

Спочатку нам казали, що це війна на 2-3 тижні, потім на півроку. Психіка людей адаптовується до життя в стресі. Думаю, що після 2,5 років бойових дій більшість українців вже адаптувалися.   

Володимир Юрійович, 54 роки, майстер із ремонту взуття:

– До Нового року інтенсивність бойових дій має знизитися. А на весну-літо, думаю, війна закінчиться перемир’ям. Напевно, деякі вагомі країни втрутяться у конфлікт, і почнуться перемовини з росією.

Ірина, 41 рік, приватний підприємець:

– Війна все ж має завершитися шляхом переговорів. А ось коли – точно сказати не можу. Сподіваюся, що війна завершиться найближчим часом.

Андрій, 51 рік,  приватний підприємець:

– Війна завершиться, коли ми переможемо! Це станеться, коли виженемо ворога за кордони України станом на 1991 рік. Вважаю, що це реально. Для здобуття Перемоги має бути комплексний підхід. Не лише надання необхідної зброї в повному обсязі від союзників. Росію треба вигнати з усіх важливих міжнародних організацій – ООН, Червоного Хреста тощо. Накласти максимально санкції, зробити їй повну блокаду, щоб перетворити в «Північну Корею».                   

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Читайте також:

Вінничанин Роман Ткачук загинув під Бахмутом

Снайперу Владиславу Циганку пропонують присвоїти звання Героя посмертно

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top