skip to Main Content

Коли у «Золотому ключику» відремонтують дах і не буде заливати дітей

Вінничанка Оксана Климентовська забила на сполох. Вона звернула увагу, що у дитячому садку № 29 «Золотий ключик» (вул. Героїв Нацгварії, 7) дах знаходиться в занедбаному стані, тому і постійно заливає дітей. Мовляв, це жах, «SOS»: мужі міста нашого, мерія, депутати, департамент освіти, ви є?

Через сирість хворіють діти

Коли дощ, дуже тече дах, капає просто зі стелі. В групах все промокає, все сире. Мій онук, який відвідує цей садочок, часто став хворіти – нежить, простуди. Через сирість в актовий зал зайти просто реально. Батьків туди не пускають, лише демонструють в Інтернеті. Гойдалки у незадовільному стані – напевно, на них гралися ще дідусі і бабусі нинішніх діток, – прокоментувала «СічНьюз» Оксана Климентовська.  

Така ситуація в садочку давним-давно. Він є дуже занедбаним.

Не розумію, чому досі мовчали всі причетні,  колектив садочку. Чула, що кошти на ремонт вже виділяють, але це треба контролювати. Бо наша міська влада діє дуже повільно, – каже Оксана Климентовська.

Капремонт не робили ніколи

Як стало відомо нашому журналісту, незабаром ремонт даху у садочку №29 все ж почнеться. За попередніми даними, ці роботи можуть тривати понад півроку.

Начальник департаменту освіти міської ради Оксана Яценко повідомила «СічНьюз», що всі документи для початку капремонту дитсадка «Золотий ключик» вже підготовлені. Договір з підрядником підписано. Прямо сьогодні підписали дозвіл на виконання робіт!

Тому у найближчий понеділок починають ремонтувати дах. Якщо я не помиляюся, це загалом буде коштувати понад 5 мільйонів гривень (за рахунок міського бюджету). Це аварійні роботи, які конче необхідно зробити, а на решта у військовий час бракує коштів. Капремонт у «Золотому ключику» не робився взагалі, там виконували лише поточний ремонт даху, – розповіла Оксана Яценко.   

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top