skip to Main Content

«Метанівський млин» збирає земляків на творчий вечір Петра Войта

Завтра, 31 серпня, у Метанівці (Соболівська сільська територіальна громада Гайсинського району на Вінниччині) о 14-й годині відбудеться благодійний захід. Він пройде на локації «Метанівський млин».

Це буде творчий вечір відомого поета та письменника, народженого у Метанівці, Петра Войта (на фото) – у рік його 75-річчя.

Прозвучать вірші про дитинство, юність та сьогодення. Також на творчому вечорі можна буде послухати поетесу Тетяну Приймасюк – багаторічну очільницю літературного об’єднання «Дивослово» з Теплика, поетесу з села Саші Олену Павленко, керівника літературно-мистецького об’єднання «Стожари» з Ладижина Андрія Скакодуба, поетесу з Теплика Валентину Тигибко, поета з Ладижина Миколу Штериха, керівника мистецького сектору літературно-мистецького об’єднання «Стожари» з Ладижина Володимира Іщука, поетесу з Теплика Лілію Ніколаєнко, поета з Метанівки Бориса Лещенка.

Творчий вечір проводиться на підтримку наших захисників, воїнів добра і світла. У програмі вечора прозвучать пісні у виконанні самобутніх виконавців з Метанівки. Планується відеотрансляція події.

Олександр МАЗАН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top