skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

На концерті “Другої ріки” у Вінниці збирали кошти на  морські дрони

Благодійний концерт рок-гурту «Друга ріка» з другої спроби, але все ж відбувся у Вінниці. Він викликав значний інтерес мешканців.

Музика наближає Перемогу

Вінничани уже приходили у вересні на виступ відомого гурту, який тоді скасували  з об’єктивних причин. Тому цього разу Європейська площа була переповнена глядачами. Ініціатором концерту та збору на підтримку Сил оборони України виступив Благодійний фонд Діани Подолянчук. Волонтери та волонтерки весь час ходили зі скриньками, активно запрошуючи глядачів підтримати збір. 

Усі зібрані кошти організатори обіцяють спрямувати для купівлі морських дронів MAGURA, що є сучасною технологічною зброєю у боротьбі з ворогом.

Тому ті,  хто відвідав свято, не лише відпочили, а за бажанням допомогли нашим захисникам.

Приходили цілими сім’ями

«Коли закінчиться старе…» – розпочав свою відому композицію Валерій Харчишин.
«…Кіно!», – продовжила дівчинка років п’яти, що сиділа в татуся на шиї. І це реально круто, що в гурту є такі юні прихильники української музики, які знають тексти пісень, співають разом із батьками.

Більше того, на концерт вінничани приходили цілими сім’ями, навіть із немовлятами. Сімейна пара, Діана та Євген, були на виступі з доньками Алісою, Поліною і наймолодшою Яною, якій усього дев’ять місяців.

Ми з чоловіком обидва є прихильниками «Другої ріки», і дуже хотіли минулого разу почути улюблений гурт. Виступ тоді відмінили, тому ми так радіємо сьогоднішньому концерту, – розповідає вінничанка Діана.

Танцювали навіть дідусі

Танцювали під динамічну музику та підспівували навіть дідусі та бабусі. Звісно, була й зовсім інша категорія присутніх, яка на пристрасне виконання харизматичного фронтмена гурту Валерія Харчишина реагувала досить холодно:

Таке враження, що вони просто проходили повз і зайшли від нічого робити, – ділиться думками фанатка гурту Ірина.

Хоча більшість глядачів все ж танцювали, співали, селфилася, знімали відео для своїх інстаграмів чи тіктоків. А з настанням сутінків – ввімкнули ліхтарики на мобільних телефонах, якраз під настрій ліричних мелодій пісень.

Сприймаємо по-новому

Особисто авторка цього матеріалу «СічНьюз» була на такому масовому музичному святі ще до війни. І такі знайомі слова з пісні гурту «Відчиняй, я вдома…» почула і сприйняла по-новому, уявивши, як повернуться усі наші українці-біженці та воїни до справжнього, рідного дому…

Оксана НІКІТІНА, «СічНьюз»,
фото автора

Читайте також

Світлана Лобода продовжує співати російською мовою

Народжувати у Вінниці – чим годують породіль та які умови в пологовому

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top