skip to Main Content

В Шостці безпілотник вбив подружжя, а ракета вдарила по Сумах – деталі від «СічНьюз»

У суботу, 24 серпня, російський агресор завдав ракетного удару по цивільній інфраструктурі міста Суми. Внаслідок атаки одна людина загинула, ще шістьох людей поранено. Про це повідомила Сумська ОВА.

Очільник області Сергій Дрозденко  заявив, що фахівці фіксують уламки збитої ракети. Також 24 серпня на Сумщині окупанти атакували безпілотником автомобіль цивільних, в результаті чого загинуло подружжя.

Ексклюзивними деталями із сайтом «СічНьюз» поділилася Ірина Осіпчук – волонтер-психолог, громадський діяч. Вона проживає у Сумах.

Нещодавно до нас приїздив Президент України. Він сказав, що на Сумщині зменшилася кількість обстрілів. Але вчора ворожа ракета вдарила по пересічним сумчанам, по їхнім будинкам, приватному сектору. Постраждали багато будинків. У двох багатоповерхівках повиносило вікна і повибивало двері. Постраждалих цивільних чимало, а один чоловік помер в лікарні, – каже Ірина Осіпчук.

Ірино, а що можете сказати про удар безпілотником по автомобілю цивільних?

– В Шостці ним вбило подружжя, 34 і 35 років. Без батьків залишилися маленькі діти. Також був обстріл прикордоння з боку Краснопілля і Білопілля. Нас обстрілюють з артилерії і авіації постійно – кожен день і ніч. Люди страждають і лишаються без домівок.

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top