skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

На Вінниччині фермер побив пенсіонера, який хотів зірвати горіх з дерева  

У місті Крижопіль (Вінницька область) 62-річного пенсіонера, інваліда другої групи, жорстоко побив місцевий підприємець та фермер Василь Каїта. Це сталося прямо  посеред вулиці, інформує «Крижопіль life». 

Головою – о бетонну плиту

Підійшовши ззаду, зловмисник здійснив удар в зону паху, тричі вдарив головою чоловіка об бетонну плиту, після чого одразу покинув місце злочину.

Потерпілий був доставлений швидкою допомогою та госпіталізований у важкому стані у місцеву лікарню зі зламом ребра, черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом кістки правого ока та крововиливом в мозок. До речі, його дочка наразі проходить службу в ЗСУ.

Горіх – причина бійки 

Як інформує в соцмережі син потерпілого Влад Малий, у підприємця Василя Каїта є звʼязки в правоохоронних органах, а дружина працює в органі місцевої влади. Тому він просить надати розголосу цій справі та не допустити, щоб злочинець уникнув відповідальності.

Влад Малий також пояснив, через що почалося жорстоке побиття. Все сталося через горіх, який його батько вирішив зірвати з дерева, що росте біля проїжджої частини.  

Коментар поліції 

Кореспондент сайту «СічНьюз» звернувся за коментарем щодо цієї скандальної ситуації до речниці обласної поліції Зарини Маєвської. І отримав таку відповідь:      

За цим фактом дійсно розслідується кримінальне провадження за статтею 122 Кримінального кодексу України. Потерпілий проходить лікування, після завершення якого його направлять на судово-медичну експертизу. Проводяться слідчі дії. Досудове розслідування проводить поліція Крижополя.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз», 
фото «Крижопіль life» 

Читайте також:

У США репер гвалтував неповнолітніх та торгував людьми

Директорка комунального закладу Вінниці вкрала з бюджету півмільйона гривень

В Умані водій автобуса наїхав на пенсіонерку

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top