skip to Main Content

На Вінниччині зупинили водія з ознаками наркосп’яніння

На автошляху М-30, що проходить через Вінницьку область, патрульні поліцейські затримали 37-річного водія автомобіля Volkswagen T4 за порушення правил дорожнього руху (ПДР). Однак під час перевірки виявилося, що водій має ознаки наркотичного сп’яніння.

За інформацією Патрульної поліції Вінницької області, чоловік відмовився пройти огляд у лікаря-нарколога, що могло підтвердити або спростувати наявність наркотиків в організмі. Порушник весь час виглядав нервовим, що викликало додаткові підозри у правоохоронців. У результаті поліцейські вирішили провести поверхневий огляд.

Під час цієї перевірки інспектори помітили, що водій стискав у руці якийсь предмет, а згодом викинув його на землю. Як з’ясувалося, це була пластикова ємність із речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичною. Для подальшого з’ясування обставин та встановлення природи речовини на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Водія затримали, а проти нього склали адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) – “Керування транспортним засобом у стані сп’яніння”.

За таке порушення водій може бути позбавлений права керувати транспортними засобами та притягнений до інших видів адміністративної відповідальності.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Читайте також

Нардеп Артур Герасимов придбав розкішний маєток на островах

Комітет Ради підтримав історичне підвищення податків

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top