skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Нацрада внесла «СічНьюз» до реєстру у сфері онлайн-медіа

Все починалося майже рік тому. Спочатку з’явилася ідея створити нове медіа, яке б робило акцент на висвітленні патріотичних, військових і волонтерських новин Вінниці, України і світу. Зрозуміло, у час війни це актуально.

Нині до створення контенту на сайті «СічНьюз» долучилися сім різнопланових фахівців, серед яких три безпосередньо журналісти. Наш колектив – це сплав молодості (є студентська молодь) і досвіду (є за плечима перемоги на різноманітних конкурсах).

Свою аудиторію мають і сторінки в соцмережах «СічНьюз». Зокрема, у «Фейсбуці», «Вайбері», «Телеграмі», «Інстаграмі», «Тік-тоці». Деякі ексклюзивні публікації від наших журналістів збирають тисячі переглядів.   

А 25 квітня цього року наші ресурси отримали й офіційне визнання. Зокрема, Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення на чолі із Ольгою Герасим’юк рішенням №1453 зареєструвала ТОВ «СічНьюз» (видавця однойменного сайту) як суб’єкта у сфері онлайн-медіа. Вітаємо із цим і наших читачів.

Визнання Нацрадою не лише розширює коло наших прав і можливостей, але й накладає певні обов’язки. Тож обіцяємо ще більш ретельніше перевіряти факти, аби подавати читачам об’єктивну інформацію із коментарями надійних експертів.                         

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
3.7 3 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top