skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Найулюбленіші серед жінок українські кіноактори – рейтинг “СічНьюз”

Український кінематограф переживає період стрімкого розвитку, завойовуючи визнання як в нашій країні, так і за її межами. Якість виробництва зростає, а талант наших акторів привертає все більшу увагу світової аудиторії. Значну роль у цьому успіху відіграють харизматичні і талановиті актори, які стають справжніми зірками та кумирами мільйонів.

Нещодавно видання “СічНьюз” провело опитування серед жінок, щоб визначити найулюбленіших чоловіків-акторів українського кіно. Результати показали, що вони здатні підкорити серця глядачок своєю харизмою та майстерністю. Ось ТОП-7 за результатами опитування.

Тарас Цимбалюк — «поганий хлопчик» українського екрану

Найпопулярніший актор за версією нашого опитування — Тарас Цимбалюк. Його ім’я звучить щоразу голосніше у світі українського кіно, адже фільми «Спіймати Кайдаша», «Кріпосна» та «Чорний ворон» принесли Тарасу нечувану популярність. Брутальний образ, мужність і сила — ось риси, які Тарас майстерно втілює на екрані, закохуючи у себе глядача.

Обожнюю Цимбалюка, на нього дивишся і в голові складається образ такого собі «поганого хлопчика», — поділилася враженнями вінничанка Ангеліна Коваль. І насправді, його харизма, фізична підготовка та акторська гра залишають неповторний відбиток у свідомості шанувальників.

Ахтем Сеїтаблаєв — сила духу і талант

На другій сходинці рейтингу опинився Ахтем Сеїтаблаєв, який завоював глядацьку любов у фільмах «Кіборги» та «Захар Беркут». Актор та режисер кримськотарського походження сьогодні захищає Україну зі зброєю в руках. Його відданість мистецтву й військовій службі, а також сильний характер вражають і надихають тисячі людей.

Ахтем завжди відкрито говорить про особисте життя. Нещодавно він розлучився з дружиною, молодшою ​​за нього на 20 років. Однак це не завадило йому залишитися в центрі уваги не тільки як актора, але і як чоловіка.

Максим Самчик — молоде покоління кінозірок

Третє місце в нашому рейтингу посів молодий і перспективний актор Максим Самчик, якого глядачі знають завдяки ролі Феді Макарова в серіалі «Перші ластівки». Українцю лише 27 років, але професіоналізм і талант вже зробили його одним із найбільш затребуваних акторів в українському кіно. Молодий вік і життєвий досвід Максима роблять його героїв водночас чуттєвими і зворушливими, що приваблює тисячі шанувальниць.

Андрій Ісаєнко — заслужений артист і національний герой

Четверте місце посів Андрій Ісаєнко, якого у 2021 році визнали заслуженим артистом України. Він також став лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка.

Ісаєнко знявся у численних відомих фільмах. Це, зокрема, «Кіборги», «Захар Беркут» і «Щедрик». Ролі Андрія завжди сповнені драматизму й емоцій, що робить його героїв живими та глибокими.

Артур Логай — багатогранний талант

Артур Логай — ще один улюбленець глядачів, який займає п’яте місце в нашому рейтингу. Він не тільки актор, але й співак, композитор, переможець шоу «Танці з зірками». Ролі Артура в серіалах «Спіймати Кайдаша», «Коп з минулого» та інших проєктах підкорили серця багатьох глядачів.

Логай відкрито розповідає про свої життєві труднощі. Зокрема, боротьбу з ігроманією та спробою самогубства. Його історія стала прикладом для мільйонів.

Якщо ти на дні, не бійся просити про допомогу. Не роби чужих помилок. Тобі може здаватися, що ти один/одна. і твою проблему ніхто не зрозуміє. Це не так. Краще одного разу попросити про допомогу, ніж роками мучитися, — розповів Артур.

Андрій Федінчик — військовий та кінозірка

Шосту сходинку в рейтингу посів Андрій Федінчик — актор і військовий. Його найбільшими кінематографічними успіхами стали ролі в таких проєктах, як «Папаньки», «Зоя» та «Клан Ювелірів». Андрій знає свою відданість родини, вже багато років перебуваючи в щасливому шлюбі з акторкою Наталкою Денисенко. Його ролі як у кіно, так і на полі бою викликають захоплення та повагу.

Олексій Тритенко — відданість кіно і службі

Останнє місце в нашому списку зайняв Олексій Тритенко, актор театру та кіно, який також захищає країну в лавах ЗСУ. Ролі в серіалах «Коли ми вдома», «Чорний ворон», «Крути 1918» зробили його впізнаваним серед глядачів.

З особистим життям чоловіка не так все яскраво, як у кар’єрі. Чоловік був двічі одружений на актрисах. Першою обраницею Олексія була Анастасія Карпенко, а другою — Зоряна Марченко. В одному зі своїх інтерв’ю він зізнався, що з обома жінками підтримує чудові стосунки.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Читайте також

Вінничан запрошують на дебати щодо розповсюдження фейкових новин

Чим загрожує ГРВІ та зі скількох років краще робити вакцинацію дітям

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top