skip to Main Content

Навіки 49: Вінниця прощається із солдатом Андрієм Мельничуком

Народився Андрій Мельничук 4 січні 1975 року в смт. Романів Житомирської області. По закінченню середньої школи здобув професію водія. Віддавався роботі за кермом. У Вінниці створив сім’ю та виховав двох синів, інформують у міськраді.

Андрій Мельничук став на захист рідної землі у 2014-у році. Цілий рік воював в АТО на сході нашої країни. А на початку повномасштабного вторгнення пішов воювати вдруге.

У складі 4-ї окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського солдат виконував бойові завдання спочатку на харківському, а потім – донецькому напрямку. Життя воїна обірвалося 21 серпня під час зіткнення із ворогом поблизу селища Нове Лиманської громади. Йому навічно залишилося 49 років…

Найвлучніше слово, яке характеризує Андрія як людину – це відповідальність. Він завжди виконував взяті на себе обов’язки: ні на кого не перекладав, нічого не забував. Це стосувалося і сім’ї, і роботи, і захисту Батьківщини, – розповідає дружина полеглого Героя Наталя. – Андрій був справжнім чоловіком і відданим патріотом. Для нього не мали значення відзнаки чи нагороди. Передусім він прагнув захистити нас та Україну, мріяв побачити нашу Перемогу…

Церемонія прощання з воїном розпочнеться у Вінниці о 9:15 за адресою: вул. Д. Білоконя, 21. О 12:00 поминальну панахиду відслужать у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Поховають Андрія о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам’ять і шана оборонцям, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СіНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top