skip to Main Content

Очікуємо чергову перемогу на ринзі від вінничанина Сергія Богачука

Вінничанин Сергій Богачук у цьому році перемогою над Брайаном Гарсією (це такий американець з латинським прізвищем, але не він та й ніхто з «іспаномовних» американців навіть думки в голові не має про нав’язування комусь «латинського міру» у Сполучених Штатах) вперше в житті завоював титул чемпіона світу у першій напівсередній вазі за версією WBC. Тимчасового, ТаТоТаке… 

Оскільки «штовханина» у цій вазі ще та, то довго чекати на захист титулу нашому землякові не довелося. Ось і «намалювався» ще один «іспаномовний» американець – Вірджіл Ортіс. Бій призначено на 11 серпня 2024-го у самому що не є Лас-Вегасі – світовій столиці самі знаєте чого. Ось куди вінничани вже дістались!

Про бій багато говорять. Сергій виглядає достойно у тій атмосфері, що розпалюється навколо майбутнього поєдинку.

Всі його інтерв’ю – виважені, професійні, а його тренер Том Леффлер нещодавно публічно згадав про російську атаку на «Охматдит» у Києві і емоційний стан Сергія. І не факт, що публіка у Лас-Вегасі однозначно підтримуватиме Ортіса.

Сподіваюсь, що кількість діючих на сьогодні українських чемпіонів світу на професійному ринзі – а їх п’ятеро – не зміниться.

Олександр МАЗАН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top