skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Пішов з життя відомий український режисер

У віці 43-х років пішов з життя відомий український режисер Ніко Лапунов. Чоловік був головним режисером Полтавського театру ляльок.

Цю сумну звістку повідомили у Facebook друзі чоловіка та зазначили, що смерть настала сьогодні,четвертого червня. 

Ніко був надзвичайно світлою людиною і справжнім героєм. Не можу повірити, що відновлена вистава “Великий льох” 18 травня стала твоїм останнім виступом і останньою твоєю виставою. Царство Небесне! Дякую за все, що ти дав Полтаві і всім нам, – написали приятелі покійного Ніко. 

Що саме стало причиною смерті – вони не зазначили. Проте відомо, що в кінці травня Лапунов потрапив у лікарню, а згодом розповів підписникам, що чекає на аналізи спинної рідини.

Потім він наголошував, що не знає свого остаточного діагнозу. Проте точно розумів, що він впливає на його мову. В останні тижні життя Ніко вже не міг нормально розмовляти, а про своє лікування писав у соцмережах так:

Кандидоз прибрали, тепер прибирають запалення і набряк мозку. Крапельниць на день більше, ніж десять, – писав він.

Останні роки життя чоловік був головним режисером у Полтавському театрі ляльок та режисував такі вистави: “Великий льох”, “Леді в лавандовому”, “Полохливий кролик”, “Північне сяйво” та інші роботи. 

До повномасштабної війни він визнавав важливість спілкування українською та власним прикладом показував, що ніколи не пізно починати говорити державною мовою.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top