skip to Main Content

Півфіналіст «Битви екстрасенсів»: «Під час війни звертаються значно частіше»

Віра в потойбічне завжди була частиною людської культури. І Україна – не виняток. За результатами опитування Київського міжнародного інституту соціології, 35% українців вірять в астрологію, 25% – в екстрасенсорні здібності, 15% – у тарологію. Це свідчить про те, що, попри науковий прогрес, люди все ще шукають відповіді на свої питання у сфері, яка не завжди піддається логічному поясненню.

Екстрасенсорика: допомога у складних ситуаціях

Роман Шептицький – відомий екстрасенс з Тернополя, півфіналіст 20-го сезону “Битви екстрасенсів”. Чоловік у своїй роботі об’єднує різні сили та енергії, тому і називає себе сірим магом. Роман спілкується із духами природи та душами померлих людей.

Він поділився із читачами сайту «СічНьюз» своїми думками про те, чому люди звертаються до екстрасенсів.

Люди звертались до екстрасенсів завжди і у всі часи, – стверджує Роман.

Він вважає, що люди шукають допомоги у складних життєвих ситуаціях, коли не можуть знайти вихід самостійно. Екстрасенси ж, завдяки своїм здібностям, можуть дати пораду, допомогти розібратися у собі та у своїх проблемах.

Варто розуміти, що екстрасенси – не боги. Ми можемо тільки дати пораду, навчити. Майбутнє багатоваріантне. І воно залежить від самої людини. Якщо вона готова до змін, то все буде добре, – розповідає Роман.

Також він додав, що з початком повномасштабного вторгнення динаміка тих, хто звертається до екстрасенсів, значно зросла.

Робота в мене була завжди. Колись більше, колись менше. Але з початком повномасштабної війни я помітив, що мої прогнози почали набирати більше переглядів.

До скептиків Роман відноситься спокійно.

Кожна людина реагує по-своєму. Хтось довіряє, хтось засуджує, хтось пише бридкі коментарі. Так можуть робити лише ті, хто не мають нічого хорошого в житті, – ділиться Роман.

Також він додав, що більшість людей пишуть образливі коментарі, не маючи відношення до теми. Лише щоб написати. Але Романа стимулює розумна критика, довіра людей та багато позитивних відгуків про його роботу.

Астрологія: від математики до сенсу життя

Тетяна Булава, молода астрологиня, розповіла “СічНьюз” про свій шлях до цієї незвичайної професії. “Якби у школі ти краще вчила математику, то в нас було б на одну астрологиню менше”, – ці слова знайомого глибоко запали їй в душу.

 І справді, математика та астрологія, на перший погляд, не мають нічого спільного. Проте, як зазначає Тетяна, астрологія – це не просто ворожіння на зірках. А й доволі точна наука, що ґрунтується на знанні астрономії та математики.

Астрологія допомогла мені знайти себе і сенс життя, – ділиться Тетяна.

Вона розповідає, що перше знайомство із цією наукою відбулося ще в університеті. Але справжнє захоплення прийшло пізніше, під час карантину. З того часу астрологія стала не лише її хобі, а й повноцінною професією.

За свою практику Тетяна чула чимало запитань.

Мабуть, мені пощастило. І ніяких дивних питань у мене не було. Бо я серйозно до цього ставлюся. І такі ж дорослі люди, які готові змінюватися, до мене йдуть. Не було чогось такого на кшталт «як мені йому сподобатися» або «коли я вийду заміж». Зазвичай, отримую запити на кшталт, як розібратися у собі; нерозуміння, яку професію обрати або як поводитися із фінансами,- розповіла дівчина.

Однак в астрології, як і в кожній сфері, є свої провали та заборони.

Є запити, з якими я не працюю. Наприклад, якщо просять поглянути натальну карту третьої особи. Я відразу відмовляю і кажу, що працюю тільки віч-на-віч з людиною, – ділиться дівчина.

Також, сміючись, вона додає, що для подруг робить виключення:

Якщо у подруги з’являється новий хлопець, я розповідаю, де можуть бути проблеми у стосунках. І до чого треба бути їй готовою.

Попередньо, Тетяна Булава розповіла про коридор затемнення та його вплив на організм людини.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top