skip to Main Content

Популярна українська блогерка повідомила про свою вагітність

Відома 21-річна українська блогерка Юлія Вербинець (Верба) стане мамою. Новину повідомила у своєму Instagram. Там, до речі, не з’являлася протягом тривалого часу. Дівчина опублікувала світлину зі своїм нареченим Костянтином.

Юлія на фото обіймає хлопця, а в руках у неї знімок УЗД, чим вона засвідчила вагітність. Пара позувала на полі. Верба приміряла ніжну блакитну сукню, а Костянтин сіру футболку та коричневі шорти.

Ношу під серденьком наше маленьке зернятко. Ми більше не хочемо мовчати, – лаконічно повідомила про вагітність зірка Instagram.

Чим відома

За життям Юлі слідкує близько мільйона користувачів. Її успіху заздрять та надихаються сотні тисяч дівчат. За час своєї блогерської кар’єри Юля пройшла і вогонь, і воду, і мідні труби, і скандали з іншими блогерами, і розрив з хлопцем, і навіть на війні встигла хайпанути.

Спершу Юля в Інстаграм викладала звичайні фотографії та підписувала їх різними цитатами. Згодом дівчина перефарбувала волосся в яскраво рудий колір і почала активно вести Інстаграм-сторіс. Кожного дня вона з’являлась на екранах телефонів своїх підписників, де показувала власне життя. Саме такий контент Юлі почав набирати популярність, і вже в 16 років вона відсвяткувала свій перший мільйон підписників.

Існує теорія, що завдяки регулярності Інстаграм пропускав юну блогерку в рекомендації, і підписники Верби росли.

Співпраця з Дімою Варваруком

Ще одним важливим кроком, який приніс додаткову популярність Юлі, були пародії на пісні російських виконавців. Їх дівчина знімала разом зі ще одним івано-франківським блогером Дімою Варваруком. Їхня пісня під назвою “Валентинка” стала найпопулярнішою пародією на українському ютубі. Згодом юні блогери також хайпанули на треці “Білка про Юлю Вербу”.

Блогерка у свої 20 самостійно купувала машини, нерухомість, брендовий одяг та відпочивала на елітних курортах. Так, дівчина має три квартири та два автомобілі. Останній вона придбала вже під час повномасштабного вторгнення. В липні Юля купила Mercedes-Benz S 580 2023 року випуску. Середня ціна за таку машину коливається від 7 до 10 мільйонів гривень.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top