skip to Main Content

“Потрібно щось робити, а не лежати на дивані і мріяти про Перемогу”

Російський терор щодо України й українського народу триває. Майже щодня ми чуємо сигнали повітряної тривоги, бачимо зруйновані будинки, пологові, школи, магазини тощо. Ми неодноразово ставали свідками жорстокого поводження окупантів з українським населенням.

Моя думка переповнена ненавистю до ворога. Вони напали на мою державу з великими апетитами захопити територію України, знищуючи все українське. Вони нам показали свою нецивілізовану суть, з жорстокими вбивствами в Бучі, Ірпені, Ворзелі та інших містах нашої країни, – розповів для “СічНьюз” учасник ГО “Центурія” Олександр Кузьменко.

Також хлопець додав, що відео страти українських військових  це метод залякування та знищення українського народу. Такі методи колись використовували КГБ-шники.

– Також хотів би нагадати, що досі перебувають в полоні оборонці Маріуполя та Азовсталі, а це понад 1900 людей, з них близько 700 бійців полку “Азов”. У полоні взагалі нелюдські умови. Їх катують, морять голодом. Ми зобов’язані домогтися обміну, адже в полоні повільна смерть, – додає Олександр.

Хлопець проводив уроки військової медицини разом зі своїм товаришем Володимиром Любунею, який героїчно загинув.

Після отримання вищої освіти, хлопець хоче пов’язати своє життя з військовою службою.

Дивлячись на наше сьогодення, розумію, що війна швидко не скінчиться. Потрібно щось робити, а не лежати на дивані та мріяти про перемогу. З цього ніякої користі не буде, – розповідає Олександр.

Також хлопець хоче помститися за полеглого друга Володимира Любуню та всіх загиблих воїнів, які померли за нас та нашу країну.

– Наш український народ сильний, нас нічим не налякати. Чого тільки варта історія України, котру намагається вкрасти ворог й переписати, як вигідно йому, – сказав він.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top