skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Сьогодні о 21.46 відбудеться доленосне сонячне затемнення

Готуйтеся до позитивних змін. Діставайте листочок та ручку – час писати бажання, які неодмінно здійсняться. Спеціально для «СічНьюз» професійний астролог, тета-практик, life-коуч Юлія Мартиненко розповіла, що варто зробити, щоб сонячне затемнення активувало позитивну енергію.

Про те, щоб нам вже вдалося пройти

Сьогодні о 21.46, можна спостерігати сонячне затемнення. І найбільше воно вплине на сферу стосунків та відносин з іншими людьми.  Нагадаю, що півтора року ми з вами працювали над задачами. Повністю змінювали мислення та свої враження про взаємовідносини. Тому багато зв’язків та шлюбів припиняли своє існування, або ж переходили  на інший рівень. В той самий час в цей період було легко знайти своє справжнє кохання й побудувати рівні відносини між партнерами.

Що робимо сьогодні?

Сьогодні ми підводимо з вами підсумки за цих півтора роки. Зокрема, розглядаємо всі питання, які назрівали. Наприклад, ви з партнером вирішили дати собі пробний період. Усе зараз вирішиться. Протягом двох тижнів хвилюючі вас питання закриються остаточно.

Рекомендація

Не бійтеся втратити те, що вам не належить. Не бійтеся відпустити, перейти на інший рівень, змінити своє мислення. Та найголовніше – не бійтеся відпустити зі свого життя людей, з якими вам не по шляху. Бо затемнення є кармічним. А це вказує на те, що цей період є доленосним.

Як підготуватися до енергії сонячного затемнення, щоб максимально корисно використати вплив?

Сьогодні у наш простір приходить колосальна кількість сонячної енергії. Тому, що ми з вами робимо? Звичайно, пишемо бажання. Зверніть увагу на атмосферу навколо. Розслабтесь, ви повинні бути в стані спокою та задоволення. Зараз ви закладаєте фундамент на свої наступні 18 років. А саме: як ви хочете їх прожити та з ким. Яким ви бачите своє життя? Мрійте масштабно, не відмовляйте собі в божевільних бажаннях. Сьогодні ви отримаєте всю ту кількість енергії, необхідну для реалізації ваших планів.

Як підкорити господиню жовтня Венеру

Зверніть увагу на свої думки. Кожна ваша думка формує майбутнє.

Рекомендація

Створіть колажі на телефоні або на комп’ютері з тими намірами й бажаннями, яких ви чекайте у своєму житті. Таким чином кожного разу, контактуючи з технікою, ви будете направляти енергію на здійснення своїх бажань.

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Читайте також:

«Сюрприз» від сусідів: пилова буря накрила Україну

Півфіналіст «Битви екстрасенсів»: «Під час війни звертаються значно частіше»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ірина
14 днів тому

Супер, рекомендації, час діяти

Back To Top