skip to Main Content

Сьогодні проводжаємо на небо полеглого вінничанина Сергія Романова

Народився Сергій Романов 9 серпня 1972 року. Зростав у селі Курашівці (Мурованокуриловецька громада, Вінницька область). Після навчання у школі закінчив училище. А після проходження строкової служби залишився в армії. Змінити камуфляж на цивільний одяг змусила реорганізація у ракетних військах, в яких служив. Далі розвивав власний бізнес. Жив у Вінниці, де разом із дружиною виховав донечку, інформують у міськраді.

Сергій добровільно долучився до лав ЗСУ на початку вторгнення. Був старшим сержантом, командиром відділення у 79-й окремій десантно-штурмовій бригаді. Життя воїна обірвалося у 49 років під час бою із ворогом 25 квітня 2022 року біля селища Ямпіль Краматорського району Донецької області. Тривалий час Сергій вважався безвісти зниклим. І лише цьогоріч, 20 липня, до сім’ї надійшла невтішна звістка.

Сергій любив життя, людей. У вільний час захоплювався психологією, вивчав цю науку з великим натхненням, хотів торкнутися глибин людської душі та пізнати самого себе, – розповідає дружина Небесного Воїна Світлана. – Також із трепетом ставився до всього живого. Навіть на риболовлю ходив здебільшого заради процесу та майже ввесь улов відразу відпускав назад у водойму.

Церемонія прощання із Сергієм Романовим розпочнеться сьогодні о 10:00 за адресою: вул. Стрілецька, 20. А поминальну панахиду за воїном відслужать у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Початок об 11:00. Поховають Захисника о 12:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top