skip to Main Content

Співак Дмитро Волканов у Вінниці визнав, що у нього «були дві мами»

На концерті 23-річного співака VOLKANOV, який пройшов вчора у Вінниці, були майже всі жінки і дівчата.  Це не дивно, адже основна тематика артиста – кохання, стосунки, мрії.

Ніколи не був на весіллі, але написав хіт «Наречена»

Від романтичних мелодій Дмитра Волканова просто шаленіли вінничанки і гості міста  – гучно аплодували, підспівували, активно танцювали. Цим він схожий на іншого співака Олега Винника, який під час війни перестав гастролювати Україною.

І розповсюджене порівняння Дмитра Волканова із Елвісом Преслі також можна вважати влучним, адже голос він має відповідний. Відомі хіти «Намалюю», «Тебе знайшов», «Пиши мені», «Як моя любов» викликали бурю емоцій у слухачів.

Перед виконанням деяких композицій Дмитро робив вступ. Приміром, ділився своїми романтичними історіями ще з юнацьких років.

Дмитро поділився, що ніколи у житті не був на весіллі. І при цьому написав суперхіт «Наречена», який зібрав мільйони  переглядів в «Ютубі».    

«Сердючка на мінімалках»?

Дмитро Волканов розповів, що родом з тимчасово окупованого Бердянська на Запоріжжі. Напевно, тому зробив своєрідну перекличку міст, з яких були родом відвідувачі концерту. Людей із тимчасово окупованих територій півдня і сходу виявилося чимало.    

Серед іншого, Волканов здивував, що «має дві мами». Як виявилося, другою із них він вважає «Вєрку Сердючку», яка відкрила йому шлях до великої сцени. Нагадаємо, творчий шлях хлопця, який привів його до великого шоубізнесу, почався з телешоу «Х-фактор» ще в 2018 році. Там юнак потрапив у команду до Андрія Данилка, який і розгледів талант хлопця. Після завершення шоу Дмитро в статусі суперфіналіста отримав запрошення працювати в колективі Вірки Сердючки.

«По дружбі» Волканов у Вінниці виконав кілька хітів Андрія Данилка – приміром, знамениту «Раша гудбай». Це дало привід деяким глядачам після концерту наклеїти молодому артисту ярлик «Сердючка на мінімалках».

Жартував над самим собою

Втім, переважна більшість так не вважала, отримавши значний заряд позитиву. Чимало шанувальниць і фанаток творчості VOLKANOV дарували  йому  квіти та сувеніри, в тому числі і штучні, зроблені власними руками.    

Сподобалося, що Дмитро не лише чудово співав, але й жартував над самим собою, колегами по сцені. Багато розповідав цікавих історій. Він покращив нам настрій і допоміг забути про проблеми, – каже вінничанка Жанна, яка прийшла на концерт із п’ятирічною дочкою.       

Володимир ПРИСЯЖНЮК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top