skip to Main Content

Стало відомо, куди зник відомий блогер Олександр Волошин

Нещодавно мережу сколихнула звістка про зникнення Олександра Волошина. І ось щойно відомий блогер вийшов на звʼязок й підтвердив чутки про те, що покинув межі України.

Не Африка і США

Багато я бачив відосів, що я Канаді, США, Мюнхені, Африці. Але поки що я не так далеко, а далі буде видно, – каже він.

Наразі Волошин перебуває в Польщі, а саме у Варшаві.

Чи боїться, що його і тут дістануть

Обрав Варшаву, бо не хочу відчувати себе чужим. Тут дуже багато наших людей, йдеш просто по вулиці й кличуть «Саня, можна сфоткатись?» Ну, а якщо мене вб’ють за кордоном, – це вже доля.

Чому втік

На своєму ютуб каналі чоловік опублікував відео під назвою «Хто зрадник?». Після масового обстрілу дитячою лікарні «Охматдит» і наступних неоднозначних коментарів Олександра, блогеру стало непереливки.

Волошин зіштовхнувся з переслідуванням, погрозами та звинуваченнями. Звідусіль кричали, що він зрадник, бо пропонував почати перемовини із росією. У власному авто найшов апарат для прослуховування. Окрім цього, на його охоронця напали троє невідомих. Злочинці намагалися «вибити» інформацію про Олександра. Погрози від військових та тиск з боку влади змусили блогера тікати. Водночас аудиторія чоловіка та друзі-блогери активно підтримують Олександра.

Чи повернеться в Україну

– На жаль, реалії такі, як ви бачили. У відео я сказав – повертатись при цій системі не буду.
Якщо повернусь зараз, в мене буде ідентична ситуація, як у Слобоженко. А може після цього відео і гірше.
Дуже вірю, що колись до влади прийдуть пацани, які зараз ризикують життям за нашу країну, і тоді я точно повернусь. Вірю, що ці люди змогли 6 змінити систему, – розказав Олександр.

То хто зрадник

Нагадаємо, що до всієї цієї ситуації блогер буквально всюди говорив: «Ті, хто зараз покидають Україну, зрадники». То хто ж, на вашу думку, зрадник? І чи правильно вчинив Волошин, пишіть у коментарях!

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top