skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Світлана Лобода продовжує співати російською мовою

Після початку повномасштабного вторгнення більшість артистів визначилися зі своєю позицією. Серед тих, хто намагався відновити репутацію на тлі нових реалій, була співачка Світлана Лобода. Вона повернулася на Батьківщину через тиждень після вторгнення.

Світлана покаялась, почала допомагати Ірпеню, донатила на ЗСУ і випускала українські пісні. Але це лише сухі факти. Схоже, співачка намагалася “приспати” гнів українців.

Спочатку Лобода випускала кліпи, де танцює на згарищі українських міст. А зараз співачка взагалі відмовилася перекладати свої пісні на українську мову і продовжує співати мовою ворога.

У своїх інтерв’ю Світлана Лобода стверджувала, що не має наміру повністю відмовлятися від російськомовних пісень. Однак вважає, що творчість має бути вільною від політичного та мовного диктату.

Я не пов’язую громадянську позицію з мовним питанням. Якщо ми будуємо суспільство демократичне, то нехай кожен висловлює свої думки, як йому хочеться. І йому за це нічого не буде, – розповідала співачка в своїх інтерв’ю.

Мовне питання залишається одним з найгостріших в Україні. Багато-хто засуджує співачку за її принципову позицію. Більшість українських співаків масово перекладають свої хіти та створюють нові.

Але це не заважає Лободі розривати українські топ-чарти. Наші земляки українці слухають її пісні і російською мовою. Пісні співачки входять у ТОП-10 найпопулярніших мелодій – як в Україні, так і на росії.

Її нова пісня “Любовь до конца света” розриває мережі. І що важливо, українці чекають її офіційного виходу.

Звичайно, росіяни не пропустили можливості зачепити українців.

Зрозуміла, що на мові її ніхто не слухає. І вирішила знову російською співати, – пишуть в коментарях.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Читайте також

Рейд на мажорів: як пройшов концерт “Океану Ельзи” у Києві

Народжувати у Вінниці – чим годують породіль та які умови в пологовому

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top