skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

«Телеканал «Суспільне. Вінниця» транслюватиме відкриття Олімпіади

Олімпіада-2024 з порядковим номером ХХХІІІ набирає хід. І сьогодні вже третій день її спортивної програми. Я вже встиг надивитися й жіночого гандболу (з суперворотаркою з Бразилії та малесенькою кореянкою Кан, яка обіграла здоровенних німецьких «фрау» фактично «в одиночку»). А ще регбі, жіночого та чоловічого футболу з нашим розчаруванням і дебютом вінничанина Іллі Крупського, а також стрільби з лука.

Але офіційне відкриття Ігор відбудеться на паризькому «Стад де Франс» лише сьогодні ввечері. Дуже приємно констатувати, що вперше у своїй історії його наживо транслюватиме вінницький телеканал «Суспільне. Вінниця». Він є у «Т-2», тому побачити це дійство зможе будь-хто бажаючий…

Хоча… Я, наприклад, не користуюсь телевізором вже років… Багато… Отже, о 20.00 вмикайте (якось дивно звучить) свої телеприймачі, налаштовуйте їх на «Супільне. Вінниця» та насолоджуйтесь Олімпіадою. Не забудьте запастись… ні, чіпси я вам не рекомендую. Краще вже вареники з вишнею чи малиною чи іншими корисними вітчизняними смаколиками та кавою з чаєм (футбольним вболівальникам дозволяється пінний напій) і отримуйте задоволення.

Коли стадіоном на відкритті буде йти делегація України – то видивляйтесь там вінничан Романа Кокошка (його важко буде не помітити) та «Хлопця з веслом» Данила Даниленка (він, скоріше за все, крокуватиме їхнім «Stadom..» без весла) та молодесенького футболіста Іллю Крупського.

Правда, наша вінницька спортивна влада не вважає Іллю представником Вінниччини, хоча у нього навіть у паспорті стоїть вінницька реєстрація… ТаТоТаке.

Закінчиться цей слот прямої трансляції Олімпіади-2024 на «Супільне. Вінниця» о 0.30 вже 27 липня 2024 року. Скоріш за все, трансляція вмістить в себе і показ деяких змагань, бо сама церемонія відкриття не може продовжуватись 4 з половиною години.

Сьогодні, як і щодня протягом Ігор, о 17.15 «Суспільне. Вінниця» у прямому таки етері покаже випуск щоденних спортивних новин від «Суспільне. Спорт».

До речі, на сайті «Супільне. Спорт» можна буде переглядати інші трансляції з Олімпіади-2024. Але, на жаль, учора я констатував, що українське телебачення порадує нас далеко не усіма трансляціями далеко не з усіх видів спорту. Якщо у вас є час та натхнення, то можете скористатись міжнародними телеканалами «Євроспорт-1» та «Євроспорт-2».

Приємного перегляду та наших перемог і, перш за все, нашої Великої Перемоги на фронті!

Олександр МАЗАН,
не з Парижу (на жаль), 26 липня 2024 року

Поділитися
2 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top